Strandkvanen 10E, 1. 4., 4600 Køge

“Fællesbyg 2.05”

Denne lejlighed har en fantastisk beliggenhed i hjørnet, lige mod vandet og roklubben. Her har du en flot udsigt over roklubben mod vandet.

Her er stort walk-in, karnap med vandudsigt, gæstetoilet og altan mod vest (ind mod gården). Der er også en stor stue/spisestue med masser af lys, som strømmer igennem hele lejligheden.

Lejligheden indeholder også badeværelse med brus og vaskesøjle samt p-plads i parkeringskælderen.

Bliv en del af fællesskabet

Fællesbyg Køge Kyst er et helt nyt boligprojekt i det “gamle” havneområde på Søndre Havn i Køge. Området er i en rivende udvikling og vil inden for de kommende år udvikle sig til en helt ny bydel – og forandringen er allerede i fuld gang.

I Fællesbyg Køge Kyst kommer du til at bo få minutters gang fra stranden og du er samtidig tæt på både skov og skøn natur. Og for at gøre det endnu bedre, er du samtidig kun 10 minutters gå-tur fra Køge Station og Køges charmerende bymidte, hvor du finder et væld af gode restauranter, masser af butikker, en stor Nordisk Film biograf og så er der “gammeldags torvemarked” hver onsdag og lørdag.

Fællesbyg Køge Kyst skaber boliger tilpasset den enkelte, med fællesskabet i fokus.

Der er ikke tale om et påtvunget fællesskab, men et fællesskab hvor du helt selv bestemmer, hvor meget du ønsker at deltage. Rammerne for fællesskab tænkt ind i hver en sten, for i ejerforeningen er der nemlig både fælleshus, værksteder, terrasser og haver med fokus på fællesskab. Så hvis du ønsker at bo et sted, hvor fællesskabet vægtes højrere end sædvanligt, så er Fællesbyg Køge Kyst et rigtig godt bud.

Lejlighederne er forskellige i indretning og størrelserne er fra et bruttoareal/BBR-areal på 66 m² og op til 172 m² og opføres i gode, kendte materialer.

Alle lejligheder i stueplan har brugsret til privat terrasse og de øvrige lejligheder har egen altan. Derudover har man som ejer også brugsret til den fælles del af gårdrummet og de fælles tagterrasser. Der er naturligvis elevator i byggeriet og så er der egen p-plads i kælderen til næsten alle lejligheder.

Kontant:4.930.000
Ejerudgift pr. md.:4.254
Udbetaling:250.000
Brt. / Nt. ekskl. ejerudg.:19.341 / 17.281
Bolig m2:159
Stue/Vær.:1/2
Byggeår:2020

Bestil en salgsopstilling

Få en salgsopstilling på email. Udfyld formularen her.