Aktuelle boliger

Der er ingen ledige boliger pt.

Kommende projekter

Vi arbejder på flere spændende ideer og håber snart at kunne fortælle mere.


Præg din bolig

Hvad enten du køber en billigbolig på forprojekt eller deltager i et bygge- eller bofællesskab, ønsker vi at give dig mulighed  for at præge din fremtidige bolig. Vores overordnede løsningsforslag er gennemprøvede og altid udarbejdede af anerkendte arkitekter, men der er oftest langt fra den overordnede plan til den endelige bolig. Deltagere i bygge- og bofællesskaber vil dog i sagens natur have større muligheder for at præge boligen og dens omgivelser, men meget beror også på lokalplanforhold og lign.

Deltager du i et bygge- eller bogfællesskab, har du som medlem af byggefællesskabet eller bofællesskabet som sagt større muligheder for at præge boligens indretning og vælge materialer, især i de tidlige faser af projektudviklingen. Du kan også – sammen med de øvrige medlemmer af bygge- og bofællesskabet – være med til at sætte dit præg på selve bebyggelsen og dens omgivelser – hvor meget afhænger af stedlige forhold og des lokalplanforhold m.v. Vi vil give dig gode råd, og du kan læse mere i vores forslag til materialebeskrivelse.

Køber du billigbolig afholder vi eller vores samarbejdspartnere et materialevalgsmøde, hvor du kan se nogle af de forskellige muligheder og træffe dit valg på det bedst mulige grundlag. I materialebeskrivelsen, der er vedlagt i salgsbrochuren, kan du læse om boligernes standardmaterialer og ikke mindst om de muligheder, du har for at præge din nye bolig.